Orient Tours har bred kunskap inom reseindustrin och har under många år arrangerat olika typer av resor, allt från affärsresor, konferensresor och studieresor till sport- och träningsresor såväl för individer som för grupper. Vi skapar skräddarsydda resepaket för alla ändamål och funktioner till inspirerande platser över hela vår underbara Jord - bl a Sri Lanka, Malaysia, Vietnam, Indonesien och Indien m.m. Våra resor är helt och fullt fokuserade på Era intressen och tidsplaner. De är unika upplevelser, lika unika som Ni är. 
 
Orient Tours är inte bara hängivna att tillhandahålla Er en oförglömlig och livsbejakande resa, vår omsorg om Er sträcker sig till det yttersta att skänka Er glädje och få Er känna Er väl omhändertagna under hela resan. Reser Ni med oss skall Ni på alla sätt känna trygghet. I varje land har vi personal, kontaktpersoner som alltid finns tillgängliga för att tillmötesgå Era vidare önskningar och behov. Från det ögonblick Ni kontaktar oss, till efter att Ni har återvänt hem garanterar Orient Tours att Er resa är friktionsfri, autentisk och bättre än Ni hade föreställt Er. 
 
5 goda skäl för att resa med Orient Tours:
 
1. 46 Års erfarenhet av resor: 
Bolaget grundades år 1971. För varje år har vi tagit ännu ett steg framåt för att serva våra kunder ännu bättre.
 
2. Personlig målinriktad service:
Genom att ta del av Era intressen, önskemål kan vi skapa en skräddarsydd resplan som väl matchar Era behov. Vi skapar en resa runt Era intressen eller önskningar. Det må vara matlagning, yoga, arkeologi, fågelskådning eller andra aktiviteter. Dessa aktiviteter kan även infogas som del i en längre resa.
 
3. Stort kontaktnät över hela världen med personer på plats:
Orient Tours vidsträckta globala nätverk, bestående av expertis på plats ger oss möjlighet att ordna en resa som Ni har drömt om. Alla våra kontakters kunskap, vår egen samt all mångårig uppbyggd erfarenhet ger oss unika förutsättningar att erbjuda en fantastisk, äventyrsfylld resa som Ni kommer att minnas hela Ert liv. Tillsammans får vi er att uppleva världen, inte bara betrakta den.
 
4. Lokalkännedom med precision:
Varje förslag på resa vi gör är baserat på våra egna erfarenheter samt upplevelser; därför fortsätter vi att resa runt världen för att försäkra oss om att våra rekommendationer är vad vi har lovat.
 
5. Sinnesfrid och trygghet:
Orient Tours resor är bekymmersfria. Vi har kunnig personal i varje land som alltid arbetar i det fördolda för att just Ni kan fokusera på att bara njuta av Er resa. Vart Ni än reser samarbetar denna personal med oss, dygnet runt. Allesammans ser vi till att garantera Er säkerhet och bekvämlighet. Stöter på något problem eller bara undrar över något finns vi genast där för att hjälpa Er.

Följande är huvudområden av vår service:
Reseservice
Flygbokningar (Nu även onlinebokning!)
Reseförsäkring
Vaccinering
Resegods
Hotell- och motellservice i hela världen
Hyrbil
Taxi- och limousineservice 
VIP, affärs- och charterservice
Safari och ekoturism
Inkommande
Företagskunder
PR
MICE
Möten
Vår servicetid är 24/7

Orient Tours

Rådmansgatan 33
SE113 58 Stockholm
Tel: +46 (0)8 771 82 22
info@orienttours.se 
http://www.orienttours.se
 
Organisationsnummr: SE559044-569701
(Airbone Travels AB)