VARFÖR SEYCHELLER?

Det finns en uppenbar anledning att välja Seychellerna som semestermål: dess mångfald.

Seychellernas skärgård är 115 öar utspridda över västra Indiska oceanen, 115 öar med orörda skönheter oförändrade sedan tidens gryning. Öar där magnifika granitblockar bland de äldsta på jorden, flankar pulvermjuka stränder som ofta rankas bland de vackraste på planeten.
 
De flesta känner Seychellerna som en idealisk destination för bröllop, smekmånad eller romantiskt tillflyktsort. Seychellerna är också en perfekt plats för att koppla av och ta det lugnt. De som vill vara i naturen under sin semester har många ekoturismaktiviteter att välja mellan. De som har behov av mera energikrävande och sportiga aktiviteter kan hålla på med snorkling, dykning, kajakpaddling, segling, djuphavsfiske, surfing, vandring, cykling och även golf. Och det bästa av allt är att hoppa mellan öarna och upptäcka den variation som öarna, människorna och kulturen på öarna erbjuder.
 
Det finns ett stort utbud av boende som passar alla typer av önskemål och budgetar från privata hus till små, charmiga familjeägda gästhus till lyxiga hotell. 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Strand Sol och Bad | fr 54.900 kr/person exkl flyg