Välkommen till Kazakhstan !
 
Kazakhstan är känd för sitt vackra landskap. Detta väldens 9:e största land består till större delar av stäpp, backiga slätter och platåer. Adderar man därtill berg, floder och sjöar får man unika möjligheter till naturupplevelser, rekreation, jakt och vintersporter.
 
Det moderna Kazakhstan är ett resultat av samverkan mellan de ryska och islamiska influenser, orientalisk mentalitet och den moderna trenden av globalisering. De nomadiska förfäderna har lämnat ett rikt arv av nationella traditioner och kultur efter sig som är mycket intressant för en resenär att utforska.
 
Det är svårt att hitta någon som är bättre på att handskas med hästar än en kazakh! Att jaga med en örn från hästryggen kan vara något att prova på under ett besök i Kazakhstan.
 
 
 
 
 
 
 
Sedan 16 juli 2015 har det blivit enklare för svenskarna att åka till Kazakhstan. Detta då visumkravet då helt togs bort så länge som man enbart ska vara i landet maximalt 15 dagar.
Genom denna förändring är det nu ca 20 länder varifrån medborgare kan åka till Kazakhstan utan visum. Se ambassadens hemsida för vilka länder som är gällande.
Regeln om att något visum inte behövs för svenska medborgare gäller fram till 31 december 2017

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rundresor | fr 7.700 kr/person exkl flyg
Kulturresor | fr 7.900 kr/pers exkl flyg
Kulturresor | fr 18.000 kr exkl flyg
Intresseresor | fr 5.100 kr/person exkl flyg
Rundresor | fr 20.600 kr/person exkl flyg (min 10 personer)
 
call center