Upplev området nära Benalmadena under en tredagars guidad visningsresa med transfer, boende på 4-stjärnigt hotell, service, pool, gym och gratis green fee till en av Europas bästa golfbanor. Lär dig mera om en av de bästa investeringsmöjligheterna i området!
Endast 1995 kr/person exklusive flyg.
 
Nästa tillfälle att åka är 7-9 december 2017. Svensktalande färdledning. (minimum 7 personer) 
 
I samarbete med Sol Nu.
Costa del Sol besöks av miljontals turister året runt, vilket gör det till en av de mest eftertraktade semesterorterna i världen. Dess avundsvärda klimat, dess värme, det rena vattnet, dess gastronomi, dess otaliga golfbanor, dess fantastiska stränder med alla typer av tjänster, dess omfattande och effektiva kommunikationsnätverk och dess utmärkta kulturella scen gör denna del av södra Spanien till en referenspunkt som turistmål 365 dagar om året
 
Att investera i Costa del Sol innebär att investera med förtroende.
Valle Romano Residences är ett nytt koncept för att njuta och investera i ett fritidshus på Costa del Sol: Condohotel. Din lägenhet kommer att ingå i det 4-stjärniga hotellet Ona Valle Romano Golf & Resort. Du får alla fördelar och tjänster som erbjuds av hotellet och du upplever något nytt. Du kommer att njuta av din semester från det allra första ögonblicket. 
 
Från och med första minuten kommer din ankomst till din nya lägenhet på Costa del Sol att bli en ny upplevelse. 24-timmars reception kommer att ta hand om dig och bosätta dig i din egendom och gör det mycket enkelt de första stunderna när allt du tänker på är att njuta av livet. Så snart du anländer, njut av alla tjänster i ett 4-stjärnigt hotell, bagageservice, biluthyrning, transport till stranden och staden, bokning av biljetter till shower, städning, tvätt, restaurangbokningar och mycket mer.
 
24-timmars reception, concierge-service, bagage service, alla bekvämligheter i ett 4-stjärnigt hotell, städning, särskild uppmärksamhet på detaljer, alla bekvämligheter i ett 4-stjärnigt hotell.
 
Ett nytt sätt att spela golf!
 
Din framtida lägenhet på Costa del Sol ligger vid sidan av Valle Romano Golf i Estepona, en exceptionell 18-hålsbana som är utrustad för att placera de mest krävande och prestigefyllda turneringarna. Dess design garanterar njutning för amatörspelare och utgör en utmanande resväg för proffs. En bana som, mer än designad, har blivit tänkt att kanske en dag blir en av de stora banorna på Costa del Golf. Husägare har gynnsamma förhållanden året runt för att njuta av denna sensationella bana med havsutsikt.
 
Fantastisk 18-hålsbana, 5 tees per hål, golfskola, green fee-rabatter för lägenhetsägare
 
Vid Valle Romano Residences ligger stranden 5 minuter bort med vår transporttjänst.
 
3 pooler i olika områden av orten, solarium omgivet av trädgårdszoner, alla bekvämligheter i ett 4-stjärnigt hotell, exklusiv restaurang, poolbar, internationell och medelhavsmat, alla bekvämligheter i ett 4-stjärnigt hotell
 
Condohotels tjänster förvaltas av Ona Hotels Residential Apartments
 
Visste du att du kan tjäna pengar på din nästa semester?
 
Om du ännu inte känner till condohotel-systemet, är det dags att börja göra en vinst från din nya fastighet på Costa Del Sol – en fastighet som ligger i ett 4-stjärnigt hotell där du kan njuta av din semester när du vill. Och resten av året? Ona Condohotel (medlem av ONA Corporations ledningsgrupp av turismföretag) tar ansvar för att hantera din egendom och ger dig en garanterad ekonomisk avkastning.
 
En investering som ger dig all bekvämlighet hos en fullt utrustad, högkvalitativ semesterlägenhet med alla hotelltjänster, vilket ger dig garanterad inkomst resten av året genom att överlåta din fasthetsförvaltning till specialiserad grupp, fri från underhålls- och nettokostnader.
* Konkurrenskraftiga priser: Ett oslagbart tillfälle att investera till mycket konkurrenskraftiga priser
* Skatteförmåner: Möjlighet att motverka mervärdesskatt i framtiden kommer att garanteras av fastigheten
* Faciliteter: Gym, restaurang, mottagning, barnzon, simbassänger, gemensamma zoner
* Tjänster: Golf, frukost, transport/shuttle, concierge service, kafeteria, städning
 
Ett högt värderat turistmål
Costa del sol är ett världsberömt turistmål. Dess varma klimat och strändernas kvalitet gör det till ett mycket attraktivt område för fastighetsinvesteringar, eftersom värdet kommer fortsätta att öka.
 
Inga underhållskostnader
Som husägare kommer du att överlåta din bostads skötsel och utnyttjande och kommer inte att behöva tänka på kostnaderna för det för ditt andra hem.
 
Garanterad räntebindning
Som en ersättning för överlåtelsen av fastighetens förvaltning får du en garanterad inkomst i blandad form: 1 – ränteinkomst uppdaterad årligen enligt PCs utveckling (retail price index), 2 – en inkomst i form av fria vistelser och 3 – förmånsrabatt vid ytterligare vistelser.

Vill du veta mera om denna visningsresa, boka plats på den och eventuellt även köpa flygbiljett, kontakta oss på Orient Tours 08-771 82 22 eller mejla info@orienttours.se
eller